Despre Zen Agency

    Compania ZEN Agnecy S.R.L  împreună cu partenerii săi, oferă servicii complexe de consultanţă imobiliară: promovarea ofertei pe site-urile de specialitate şi pe site-ul agenţiei, asistenţă şi consultant în vânzare/închiriere, întocmirea contractelor, asistenţă în vederea obţinerii creditelor imobiliare, asistenţă şi consultanţă juridica.

Am făcut acest pas pentru a oferi persoanelor interesate un cadru legal, siguranţă şi promptitudine în realizarea tranzacţiilor şi a consultanţei imobiliare, oferind clienţilor noştri soluţii şi reprezentând interesele acestora pe toată durata tranzacţiei.     

 

               Împreună cu partenerii noştri dorim să promovăm un alt mod de a oferi consultanţă imobiliară ,un mod mai etic.

 
            Suntem primii care am activat în piaţa imobiliară din Orasul Suceava ca REALTORI®, promovând ca şi mod de lucru reprezentarea imobiliară şi lucrând după Codul de Etică şi standardele profesionale ale REALTOR®-ilor, ca-n America. REALTORII® sunt agenţi imobiliari membri ai Asociaţiei Profesionale a Agenţilor Imobiliari din România (APAIR) şi ai National Association of Realtors® (NAR) Chicago, cea mai mare comunitate de agenţi imobiliari din lume.


            Vânzarea sau cumpărarea unei proprietăţi imobiliare este una dintre cele mai importante tranzacţii financiare pe care un om le face pe parcursul vieţii sale. Orice mutare greşită te poate costa mii de Euro. Noi credem că o asemenea decizie majoră ar trebui să fie întotdeauna supravegheată şi condusă de un imobiliar profesionist, care să controleze şi să coordoneze totul astfel încât ce întâmplă să fie în interesul tău. Felul în care sunt priviţi agenţii imobiliari a avut mult de suferit în ultimii ani, în România, din cauza că un număr mare de persoane fără calificare şi pregătire specifică au avut acces facil să lucreze în domeniul imobiliar. Interesul acestora, de cele mai multe ori, este să aducă părţile implicate la varianta de compromis, în care desigur una dintre părţi este mai slabă şi cedează, astfel ca tranzacţia să se finalizeze rapid şi să-şi poată încasa comisionul cât mai repede de la ambele părţi. De aceea, în zilele noastre, profesia de agent imobiliar nu are o reputaţie prea bună.

Noi am ales să lucrăm diferit şi dacă eşti pregătit să cunoşti şi alte modalităţi de a colabora cu un  agent imobiliar, ne va face plăcere să îţi arătăm cum poţi acţiona în piaţa imobiliară din Suceava la un alt nivel, alături de noi!

Ne puteti contacta pe Ne puteti contacta pe